Prijeđi na sadržaj

Razgovor sa suradnikom:Aqua byte

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Dodaj temu
Izvor: Wikicitat

Dobro došli na Wikicitat na hrvatskom jeziku, slobodnu višejezičnu zbirku citata znamenitih ljudi i djela!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ovog svima dostupnog projekta. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikicitat – što je to Wikicitat, povijest i organizacija projekta;
  • Pomoć – kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

  • postavite pitanje u Pisarnici, odgovor će brzo stići;
  • spojite se na IRC prema sljedećim uputama, odgovor stiže trenutačno.

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Pisarnici obvezno potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde ~~~~ (istodobno stiskanje tipki Alt Gr i 1 četiri puta).

Još jednom, dobro došli! --Treecko 06:53, 9. svibnja 2007. (UTC)

Filmovi

[uredi]

Kao prvo, svaka čast na brojnim člancima! Keep up the good work! ;-)
Što se nekog posebnog predloška tiče, nemamo ga. Bar ne zasada. Ako imaš neku posebnu želju, slobodno ga napravi. Što se mene tiče, slobodno možeš raditi po uzoru na druge citate, nitko ti neće zamjeriti. ;-) Samo pripazi na međuwiki i kategorije (što vidim da si skužio uz rad na Wikipediji), jer inače trčim za ostalima i dodajem ono što oni iskipaju (što i nije neki problem, ali kad već to i sami mogu...). Ako imaš nekih pitanja, slobodno mi se obrati! Lijep pozdrav :-))--Treecko 21:05, 9. svibnja 2007. (UTC)

Što se kategorija tiče, slobodno ostavi Kategorija:Film. Kako broj članaka bude rastao, i ako se za tim pokaže potreba, slobodno otvori dodatne kategorije.
Za međuwiki se ne brini. Svi Wikicitati većinom preuzimaju međuwikije s Wikicitata na engleskom jeziku (jer je on obično "najopskrbljeniji" njima ;-)), a i botovi su (čini mi se) aktivni kako na Wikipediji, tako i na Citatima, pa bi oni trebali dodavati međuwiki ako koji negdje nedostaje. ;-)--Treecko 16:30, 11. svibnja 2007. (UTC)

Psovke

[uredi]

Wikipedija svakog jezika podliježe zakonu one zemlje na čijem je jeziku. Tako i ovaj Wikicitat podliježe hrvatskom zakonu. Iako u pojedinim člancima na engleskom citatu ima nekih psovki koje sam primijetio, bolje nam je izbjegavati takve stvari ovdje. Ako si ih negdje ubacio, bilo bi najbolje da ih izbaciš. :-)--Treecko 21:28, 18. svibnja 2007. (UTC)