Prijeđi na sadržaj

Razgovor sa suradnikom:Modra

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Dodaj temu
Izvor: Wikicitat

Dobro došli na Wikicitat na hrvatskom jeziku, slobodnu višejezičnu zbirku citata znamenitih ljudi i djela!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ovog svima dostupnog projekta. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikicitat – što je to Wikicitat, povijest i organizacija projekta;
  • Pomoć – kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

  • postavite pitanje u Pisarnici, odgovor će brzo stići;
  • spojite se na IRC prema sljedećim uputama, odgovor stiže trenutačno.

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Pisarnici obvezno potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde ~~~~ (istodobno stiskanje tipki Alt Gr i 1 četiri puta).

Još jednom, dobro došli! --Treecko 21:16, 6. srpnja 2007. (UTC)

:)[uredi]

Ej. Šta ovdje isto postoje administratori?--Hrcko 18:46, 1. kolovoza 2007. (UTC)


Ne zamjeram ti na ničemu, drago mi je da si istaknula taj članak, uvijek je lijepo imati pomoć na ovako "osamljenim" Wikiprojektima. ;)
Što se predložaka tiče, vrlo je vjerojatno da ćemo ih morati tek sada napraviti, jer nitko do sada na Citatu nije koristio predloške takvog tipa. Samo mi reci, želiš li ga - i znaš li ga - sama napraviti, ili želiš da ga ja sredim? :)--Treecko 21:43, 6. srpnja 2007. (UTC)

No frx, ako nešto fulaš, samo viči.--Treecko 21:54, 6. srpnja 2007. (UTC)
Dobro si ga započela, samo si postavila krivu sliku i krivi link (postavila si link na stranicu Wikiknjiga, a ne Wikizvora ;)), ali sredih. Čestitam na prvom predlošku, nadam se da će ih biti još! ;)--Treecko 22:06, 6. srpnja 2007. (UTC)
Kategorije su dobro postavljene. :) Ako još nešto trebaš, znaš gdje me možeš pronaći. ;)
Što više promjena na Citatu (naravno, onih pozitivnih), to bolje. ;) Uvijek si dobrodošla. :)--Treecko 22:17, 6. srpnja 2007. (UTC)

:)[uredi]

Postavila si jako dobra pitanja.
Kako sam neko vrijeme (prije tvog dolaska, i dolaska još jednog suradnika) zapravo bio poptuno sam na ovom projektu, nisam stizao pokriti sva područja, iako mi je u planu bilo dotjerivanje svakog članka na način da ih spojim sa člancima na citatu, a ne na Wikipediju (na nekim je člancima to sređeno, iako je broj takvih malen). Ali sam se prvo htio pozabavit tehničkom stranom citata (sistemske poruke, prevođenje uvodnog tečaja...), a tek kasnije krenuti na sređivanje članaka (naravno, ako si željna, slobodno možeš započeti ;)).
Kao što rekoh, ovdje sam praktički sam, te je prilično zahtjevno sređivati svaki dio ovog projekta, ali trudim se. ;)--Treecko 10:44, 8. srpnja 2007. (UTC)

Sorry, onda sam ja krivo shvatio. xD
Sviđa mi se tvoja ideja oko potpisa. Možeš slobodno početi, a ako imaš još neke ideje, slobodno ih predloži. ;) Ako stigneš, nabaci par poveznica i u samom članku (npr. ako se u citatu spominje mržnja ili ljubav, poveži ih sa istoimenim člankom ;)).--Treecko 11:16, 8. srpnja 2007. (UTC)
Na citatu nemamo nagrada kao na Wikipediji... šteta... Ali svejedno, svaka ti čast na radu i trudu! ;)--Treecko 16:01, 8. srpnja 2007. (UTC)
xD Pusti ih zasad. Nešto slično je, čini mi se, i u članku o Harry Potteru.--Treecko 16:32, 8. srpnja 2007. (UTC)
xD Vidjet ćemo što ćemo s takvim citatima, jer ih ne favoriziram previše... =/

Čovjek i ljudi[uredi]

Po mome mišljenju čovjek nije samo jednina od ljudi, zbog toga mislih i otvorit temu čovjek, pa ću zato maknuti taj dio tvoje izmjene. NHF. Pozdrav! --Sanja Simat 23:00, 11. kolovoza 2007. (UTC)

A fak, što je najgore, sve sam to prevela, ali mislim da to napravih u njihovom pregledniku, na kraju ne znah što kopirah u naš, a što u njihov :D U svakom slučaju, nije namjerno. Ispravih, pa ako sam nešto propustila, pogledaj i ti... --Sanja Simat 15:34, 15. kolovoza 2007. (UTC)

:))[uredi]

Nemaš pojma koliko mi je drago kada vidim tvoj nick u nedavnima. ;)
Hope everything's OK. ;)--Treecko 14:19, 21. prosinca 2007. (UTC)