Prijeđi na sadržaj

Wikicitat:Priopćenja

Dodaj temu
Izvor: Wikicitat
Zadnji komentar: Mmarre, prije 9 godina u temi Tisućiti članak
Dobro došli na stranicu koja služi za sva priopćenja na Wikicitatu!
  • Na Wikicitat polako se počinje unositi sve više citata, dolazi sve više suradnika... Ova stranica služi za priopćenje svih vijesti koje se tiču Wikicitata i najvažnijih na ostalim Wikimedijinim projektima.
  • Procedura je takva da svaki suradnik (prijavljen ili neprijavljen) može uređivati ovu stranicu. Zapamtite, ova stranica služi samo za priopćenja koja se tiču poglavito suradnika, iako će biti i priopćenja o samom sadržaju Wikicitata.

Tisućiti članak[uredi]

Čestitam suradniku Mmarreu na članku Erica Jong‎ kojim je hrvatski wikicitat dobio svoj tisućiti članak, danas, 8. studenoga 2014. u 09:37:09. Još jednom zahvaljujem suradniku na iznimnom doprinosu. Rudarski – sretno! -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 10.52, 8. studenoga 2014. (SEV)

Hvala svima koji doprinose na Wikicitatu. Ja te citate nazivam kao životne mudrosti. I često puta u životu kada razmišljam o nekim stvarima, ili ne mogu donijeti neku odluku, pročitam neke životne mudrosti i bude mi pune lakše. Možda je Wikipedija kao enciklopedija znanja, onda bi Wikicitat mogli opisati kao enciklopediju mudrosti. Koja je razlika? Pa Kant je davno rekao: "Znanost je organizirano znanje. Mudrost je organizirani život." - Mmarre (razgovor) 09:04, 23. studenoga 2014. (CET)Odgovor